Direct naar de inhoud

Bestuur zoekt uitbreiding

Type content: Nieuws Categorieën: Nieuws Gepubliceerd op:

Al enkele jaren proberen 3 bestuursleden de afdeling Eemland van het Humanistisch Verbond draaiende te houden. Gelukkig lukt dit nog maar het is zeer kwetsbaar. Het zou leuk zijn wanneer er nog enkele mensen het bestuur zouden willen komen ondersteunen. heeft U belangstelling meldt u dan aan via [email protected] of bel 0653826450.

Ria Olthof verzorgt al jaren met de leden van de activiteitencommissie de organisatie van Vrijdenken op Vrijdag en de KoffieZin activiteiten op zondag. Sinds kort ondersteunt zij ook Hélène Hooft bij het opstarten van een Jonge Humanisten bijeenkomst op de woensdag of donderdag avond. Mensen die daarbij willen helpen bij het organiseren zijn altijd van harte welkom zodat Ria en Hélène ook met een gerust hart een keertje weg kunnen blijven.
Onze penningmeester Farvardin Saadat doet al jaren de financiële zaken en die zijn dus nog in vertrouwde handen maar het zou goed zijn om ook een kascommissie te vormen en wellicht mee te denken over hoe we meer inkomsten kunnen genereren en zo meer activiteiten kunnen organiseren.
Christien Stomphorst zorgt er met Ria voor dat de activiteiten ook op de landelijke website geplaatst worden.
De ledenadministratie en het opstellen en versturen van de maandelijkse nieuwsbrieven doet onze voorzitter Henk Pijper. Dat gebeurt in en met een softwarepakket genaamd e-captain. Wij zoeken nog iemand voor het bestuur die digitaal vaardig is en met hem hieraan wil werken. Ook mensen die over onderwerpen iets willen schrijven of een verslag willen maken van een bijeenkomst zijn welkom.

Henk Pijper
Henk Pijper
Voorzitter Eemland

Deel dit

A list of posts

  • Oproep tot tolerantie en verbinding

  • Agenda activiteiten nu ook via app te bekijken

  • Voorbereidingen om ook in Leusden activiteiten te organiseren

Vrij denken, samen leven. Sinds 1946.

Blijf op de hoogte van acties voor een menselijker samenleving, inspirerend nieuws en evenementen.

Meld mij ook aan voor de landelijke nieuwsbrief